sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kevättä rinnassa / Done by Deer

Nyt kun ollaan liikkeellä selvitty viime kevään remppakiireistä, kesän superruuhkista, syksyn kantispäivistä, joulun ajan hälinöistä ja muista, ehdittiin viime maanantaina liikkeellä yhdessä tuumin oikein ideoimaan! Se on jännä miten kaikennäköisiä ajatuksia tupsahtelee päähän heti kun on päivän, parin verran vähän rauhallisempaa. Inspiraatiota oltiin keräilty korvan taakse sieltä sun täältä ja osansa inspiraatiovyörystä saattoi aiheuttaa Done by Deerin kuvaston fiiliskuvat ja katalogit, joita tämän tuoreen merkin edustaja meille kävi esittelemässä. Päästiin myös hypistelemään tulevia tuotteita ihan omista kätösistä ennen ensimmäisiä toimituksia - erityisesti pehmot ja petivaatteet aiheuttivat meissä ihastusta!

Kuvat: donebydeer.com
Kuvat: donebydeer.comViime keväänä tosiaan myllättiin liike totaalisesti uuteen uskoon kun lähestulkoon jokainen seinä siirtyi myymälästä uuteen paikkaan. Meidän toimistoakin joudutiin muuttamaan muistaakseni ainakin neljä kertaa ja kassan paikka vaihtui pari kolme kertaa kun seinien lisäksi myös lattia uusittiin koko vajaan kuudensadan neliön myymälään. PUH! Siinä mylläkässä päädyttiin sitten layoutiin, mikä on sinänsä toiminut tähän mennessä tosi kivasti, mutta nyt alettiin kevätinspiksissämme kaivata jotain muuta.

Viime lokakuun maalausinspiksen tulos.


Pieniä muutoksia ollaan myymälän ulkoasuun tehty aina sitä mukaa kun siltä on tuntunut - jollekin tuotteelle on tarvittu äkkiä lisää tilaa ja toiset kamat näyttäisiki paremmilta toisella seinämällä. Seiniä on maalattu ja hyllyjä siirrelty, mutta nyt... Nyt lähti vähän lapasesta.

Kaikki lähti viattomasta sänkyosaston siirtämisestä, mutta tähän mennessä uusiksi on mennyt myös ratas- ja vaunuosasto, leluosasto, pientuoteosasto, petivaateosasto sekä syöttötuoliosasto. Ainoat paikallaan pysyvät osastot taitaa lopulta olla turvaistuimet ja vaatteet. Hupsis! :) Tällä hetkellä myymälässä on siis pienimuotoinen kaaos, joskin kohteliaimmat asiakkaat väittivät etteivät muka edes huomanneet sotkua. Suurin osa vain ihmetteli, että jaahas, mihinkäs teidän tuplavaunuosasto (tms) on muuttanut.

Ensi viikon aikana pyritään kuitenkin saamaan liike taas tip top kuntoon ja toivottavasti saadaan pian hyllyntäytettä myös noista Done by Deerin ihanista tuotteista, mitkä ovat juuri vapautettu toimituksiin. Kävin tällä viikolla myös puolivahingossa ostamassa liikkeelle rekvisiitaksi tuollaisen vanhan roosanvärisen jatkettavan sängyn. Saadaan siihen vilttejä, reunapehmusteita ja muita petivaatteita mukavasti esille! Kivaa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti