tiistai 17. marraskuuta 2015

Tumbling Time Leikitystilaisuus


Voi ihanaa tätä leikin määrää! Järkkäiltiin yhdessä bOblesin kanssa Tumbling Time päivä, jolloin bOblesin edustaja tuli leikittämään meidän asiakkaiden lapsia. Yhteensä leikitysryhmiä oli kolme; kaksi alle 2-vuotiaille ja yksi yli 2-vuotiaille. Näin homma pysyi mukavasti hallinnassa, kun koko ryhmän kanssa voitiin puuhailla aina samoja juttuja.

Pienempien kanssa keinuttiin ja kiipeiltiin, isompien kanssa hypittiin ja surffattiin. bObleseista löytyy iloa lapsen kehityksen jokaiseen vaiheeseen ja ne kestävät kovaakin kohtelua. Tuotteet on kehitetty materiaalista, mikä ei hajoa eikä kolise. Painorajat kohoaa jopa tuhanteen kiloon, joten lasten leikeistä tuotteet ei ole moksiskaan. Eipä niitä haittaa sekään, vaikka vähän isompikin ihminen hyppää kyytiin!

Mitä ne bOblesit sitten on? Näin tuoteperhettä kuvattiin meidän Tumbling Time markkinoinnissa:

bObles lasten toiminnalliset huonekalut palvelevat monipuolisesti niin perheen pienimpiä kuin suurempiakin aina motoriikan ensiaskelista ryhdin ja tasapainon ylläpitämiseen. Kaikki perustuu ajatukseen, että lapsille tekee hyvää leikkiä ja liikkua isosti ja vauhdikkaasti, mutta turvallisesti. Fyysinen harjoittelu bOblesien kanssa tukee motorisen kehityksen kaikkia vaiheita, sekä opettaa oman kehon rajoja ja mahdollisuuksia. Omaan kehoon luottaminen on perusta terveelle itsetunnolle ja liikunnan riemulle.

Pienten lasten kanssa vanhemmat ovat mukana tukemassa kehityksen askelia, jossa bOblesit ovat mainio työväline, mutta jo taaperoikäiset nauttivat bOblesien kanssa telmimisestä itsenäisestikin. Kehityksen askeleet ovat jaettu bOblesin ideologiassa viiteen eri ikoniinbOblesarjatuotteet toimivat kaikkien näiden kehitysvaiheiden tukemiseen joko yksi tuote kerrallaan tai yhdessä.

bObleseiden avulla lapset pääsevät turvallisesti opettelemaan uusia taitoja ja kehittämään motoriikkaansa. Esimerkiksi krokotiilin muodostavat portaat ovat tärkeä asia osata tikapuu-liikkeen handlaamisen vuoksi. Käsien ja jalkojen yhteiskoordinaatiolla on suora yhteys mm. kirjoittamisen oppimiseen, joten ihan mistään pikkujutuista ei tässä ole kyse.

bOblesit rohkaisevat lasta käyttämään mielikuvitustaan ja jokainen tuote kehittää mm. tasapainoa. Hyppäämällä vaikkapa elefantin kyytiin päästään opettelemaan oman kehon rajoja. Tuotteissa ei tarkoituksella ole mitään stoppareita, mitkä rajoittaisivat lapsen liikettä. Näin lapsi oppii itse hallitsemaan vauhtiaan sopivaksi ja sen sijaan, että keinu kiikuttaisi lasta, ohjaakin lapsi itse liikettä. Näillä tuotteilla keikuttelu tekisi hyvää myös meille vanhemmille tyypeille, koska taidot pääsevät käyttöön muun muassa liukkaalla keleillä.

Tumbling Timeja järjestetään varmasti lisääkin, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Olkaahan siis kuulolla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti