keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kölnin Kind und Jugend lapsimessut 2015

Lapsimessuilla Saksan Kölnissä päästiin taas tutkailemaan tulevan vuoden uutuuksia näin etukäteen. Päällimmäiseksi mieleen jäivät ihanat uutuusrattaat mm. Goodbabylta, Mutsylta sekä Mamas&Papasilta.Good Babyn matkarattaat olivat se tämän messun juttu. Guinessin ennätyksen kirjaankin kerennyt ratas menee tajuttoman pieneen kasaan ihan super helposti. Mitat kasattuna on huikeat 35x30x18cm ja painoakin vain 4,3kg. Päästiin itsekin testailemaan kasausmekanismeja ja ne todellakin toimii. Virallinen painoraja rattaalle on 17kg, mutta esittelijänainen istahti itsekin rattaan kyytiin, joten tuskin ihan pikkukummassa prakaavat isommallakaan lapsella. Myyntiin nämä rattaat saadaan arviolta ensi keväänä ja hintaa tuotteelle tulee n.260€. Kurkatkaa täältä, kuinka pieneen kasaan ne oikeasti menevät!
Mutsyn Nexo rattaat taas houkuttelivat jämäkällä siroudellaan. Pieni ratas, missä kunnon istuinosa sekä säädettävä työntöaisa. Kasautuvat taas todella näppärästi ja näihin saa mm. Cybexin ja Maxi-Cosin kaukalot adaptereilla kiinni. Myös näiden rattaiden toimitus menee näillä näkymin ensi kevääseen. Nyt jo valikoimassamme olevat Mutsy iGo:t jatkavat samalla rungolla kuin aikaisemminkin, mutta värejä saadaan taas mukavasti lisää. Tätä ratasta/vaunua pääsette hypistelemään vaikka heti jos vain kipaisette tänne meidän Tampereen myymälään.
Mamas&Papasilta puolestaan onnenhuokauksia aiheuttivat nämä Liberty-kuosit. Ai vitsit miten hyvän näköiset rattaat ja hoitolaukku! Armadillo Flip ratasta löytyy tälläkin hetkellä liikkeestämme, mutta tuota riikinkukko Armadillo Flip XT versiota joudutaan odottelemaan ensi vuoden puolelle. Huippuahan näissä rattaissa on niiden mukava työnnettävyys, koska kaikissa renkaissa on oma jousitus. Lisäksi istuinosa on erittäin tilava ja sen saa asennettua rattaisiin kummin päin tahansa. Käännettävästä istuinosasta huolimatta rattaat kuitenkin kasautuvat jälleen ihan superkompaktiin pakettiin.

Äääks, eihän näitä malttaisi odottaa!

1 kommentti:

  1. Hei!

    Onko näitä Liberty kankaisia Armadilloja vielä saatavilla?? Meillä olisi tarve kevyemmille rattaille ja ihastuin (pakkomielteedyin) liberty kuosiin :)
    -Elina-

    VastaaPoista