perjantai 18. syyskuuta 2015

Sleepbag.dkPäästiin eilen vähän hypistelemään Sleepbag.dk lämpöpussia, mikä osoittautuikin olemaan vähän enemmän kuin ihan tavallinen lämppäri. Jujuna tuotteessa oli sen monipuolisuus. Lämpöpussiin saadaan lisävarusteena hankittua pohjakovike kantohihnoilla, minkä avulla lämpöpussi toimii vauvalle kantokassina aina 12 kg painoon saakka.

Lisävarusteet eivät suinkaan loppuneet tuohon kantokassi-kovikkeeseen vaan pussiin saadaan kiinnitettyä myös leikkikaaret, jolloin pussin monikäyttöisyys lisääntyy ulkoa sisälle - mukava köllöttelyalusta laajenee siis myös leikkimatto-muotoon.Kokoa pussilla on reilusti. Vauva-ajan lisäksi lämpöpussi palvelee aina kolmevuotiaalle saakka. Kokoa on helppo säätää isojen nappien avulla. Jalkojen päälle pussi nakataan vain sopivalle kireydelle ja lapsen kylkiä lämmittämään käännetään wrapper-henkisesti molemmilta sivuilta omat siivekkeet.

Sisus on ihanan pehmeää matksua ja pussi on kokonaisuudessaan konepestävä. Pussissa on käytetty samaa Outlast teknologiaa kuin alunperin NASAn kehittelemissä avaruuspuvuissa. Tämä säätelee siis automaattisesti lämpötilaa ja kosteutta lapsen kehon kanssa yhteensopivaksi, jolloin pussi toimii kylmien kelien lisäksi myös vähän lämpöisemmälläkin ilmalla.Pussi on Tanskalaista suunnittelua ja valmistuskin on Euroopassa. Yhä useammat tuotteet valmistetaankin nykyään (esim. Britaxilla) taas täällä Euroopan rajojen sisällä kun Aasian tehtaat eivät enää olekaan se kustannustehokkain tai helpoin vaihtoehto. Kontrolli tuotteen laadusta, työoloista ja toimitusajoista on paljon parempi, kun tehtaat eivät ole monen kuukauden rahtimatkan takana vaan ihan tuossa lähellä. Vielä kun tuotantoa saataisiin tänne Suomeen saakka, niin johan alkaisi valtiontalous kohentua. :)

Nojuu. Mutta siis mitäs mieltä te olette tästä tuotteesta? Hintaa pussille tulee 229€, kantokovikkeelle 59€ ja lelukaarille 39€. Ottettaisko valikoimaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti