perjantai 12. helmikuuta 2016

Elodie Details 2016 uutuuksiaElodie Details julkaisi uuden 2016 kevätmallistonsa ja oih ja iik miten ihania juttuja sieltä taas tulee! Tänä kesänä vietetäänkin intiaanikesää ja tehdään telttaretkiä. Kauniit nomad-kuosit jatkavat mallistossa uusilla sävyillä ja vuosikausia mallistossa ollut RockabillyDot kuosi päivittyy modernimpaan DOT-mallistoon, missä pilkut ovat suorien linjojen sijaan sikin sokin ja mitä sattuu kokoa.
Baby Stylen valikoimassa ei vielä Elodien kauniita leikkimattoja ole ollut, mutta pikkuisen tekisi kyllä mieli näitä laittaa tilaukseen. Perus makoilumatto-toiminnon lisäksi nämä menee lastenhuoneen mattona, istuintyynynä, majanrakennusvälineinä ja voisipa tämän kankaisen pyörylän heittää vaikka päiväpeitteeksi lastensänkyynkin, koska halkaisija on muikeat 120cm.
Toinen houkutteleva uutuus valikoimaan on ihanat pussilakanasetit, mihin vuosi toisensa jälkeen tulee aina vain mageampia kuoseja. Tähän asti olen kyennyt hillitsemään itseni sisäänostajana, mutta nyt taitaa tilauskaavakkeeseen osua täppiä vähän useampaan kohtaan kuin tavallisesti. Noita StoreMyStuff kangaskasseja, mihin lelut, pehmolelut tai huovat sujahtavat nätisti säilöön, on meidän liikkeessä käynyt pyörähtämässä muutamassa kuosissa. Uusista kuoseista Colors of the Wind aiheuttaa meissä eniten onnenhuokauksia, joten katsotaan josko sekin päästäisiin näkemään täällä Tampereen myymälässä. :)
Tuttinauhat ovat Elodie Detailsilla olleet aina kova juttu, mutta nyt pistetään pökköä pesään kun markkinoille tuli näistä nahkaiset versiot. Nahka on peräisin ruotsista ja värjäys on tehty luonnollisesti ilman kemikaaleja, joten myös eettinen puoli on otettu huomioon. Myös nahkaisissa nauhoissa on käytetty kunnon metallista klipsua muovisten räpsyjen sijaan. Elodien tuttinauhat ovat useissa perheissä se ainoa malli, mikä muksut ei ole saaneet revittyä irti. Ja mikä parasta, kyseinen tuttinauha on yhteensopiva käytännössä minkä tahansa tutin kanssa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti