keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Wauva CaféTampereen myymälässä ei liike pysähdy koskaan. Tällä kertaa rakennellaan sisääntulon yhteyteen Wauva Cafe nimistä kahvilanurkkausta. Kahvila pyritään avaamaan heti kun suinkin mahdollista ja sen vuoksi viime viikonloppu käytettiinkin rakkaan mieheni kanssa rakentamalla liikkeellä ikkunapenkkejä. Työnjako oli selkeä, mies kokosi ständit ja minä värkkäilin ihan jotain muuta. Työsopu säilyy paremmin kun pysyn riittävän kaukana, jottei neuvonantaja-minäni pääse liiaksi valloilleen. ;) Kyhäilin mm. tämän vaaterekin Minimizen ultrasöpöille vaatteille yhdessä assarirusselini Vilin kanssa.
Wauva Café tulee olemaan hyvin simppelilinjainen sekä sisustukseltaan että tarjonnaltaan. Kahvilasta saa koneen tekemät Pauligin kahvit, maukkaita limonaadeja, vesiä sekä snackseja, joten nurkkaukseen on helppo istahtaa hetkeksi lepuuttamaan jalkojaan ja tankkaamaan hieman lisäenergiaa.

Luonnollisestikin lastentarvikeliikkeessä käy asioimassa paljon raskaana olevia, jotka tarvitsevat usein nopeallakin aikataululla jotain hyvää ja terveellistä, jotta heikotus ei pääse iskemään. Toisinaan tarvetta on isi-parkille, mihin puolestaan väsähtänyt toinen puolisko saadaan lepuuttamaan kun mammoilla riittää virtaa vähän liiaksikin. Saa sinne kahville yhdessäkin istahtaa ja funtsia vaikka tulevia vaunuhankintoja.Kahvila toimii myös kivana kohtaamispaikkana äitiyslomalaisille sekä jatkuvasti kasvavan Baby Stylen tapahtumatarjonnan osallistujille. Kahvilaan mahtuu luonnollisestikin helposti vaunujen tai rattaiden kanssa ja voin taata, että syöttötuoleja tulee olemaan tarjolla runsaasti! ;-)

Myös OnniBussin matkustajat saavat nyt napattua unohtuneet eväät matkalle mukaan. Kalevan pysäkki kun nököttää aivan tulevan Wauva Cafén lähistöllä, niin matkaeväiden suhteen ei onnibussilaisten tarvitse stressata.


Kahvilan rakentamisesta ja valmistumisesta raportoidaan varmasti useammassakin eri mediassa sitä mukaa kun asia etenee. Valmistautukaa jatkossa hakemaan apua kahvihampaan kolotukselle myös Tampereen Baby Stylen Wauva Café:sta! Palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti