lauantai 21. helmikuuta 2015

Stokke Uutuuksia

Meidät on kutsuttu about viikon päästä järjestettävään Stokken lanseeraustilaisuuteen Helsinkiin, missä ensimmäisille kauppiaille ja medialle paljastetaan Stokken uutuustuotteet. Arvailut ovat käyneet kuumana ja eilen saatiinkin Stokken Facebook-sivuilta jo vähän vihiä tulevasta. Arveltiin, että näillä kuvilla voisi olla jotain tekemistä asian kanssa... :)




Stokke näyttäisi siis lanseeraavan ihan uuden kalustesarjan, mikä saadaan mahtumaan myös pienempään kotiin. Nuo jo olemassaolevat Sleepi ja Care -kalusteet ovat todella kauniita, mutta vaativat muotoilunsa vuoksi vähän ekstra tilaa. Uuden sarjan idea on, että kalusteet mukautuvat hienosti tilanteiden mukaan. Kehtoa voi käyttää joko itsenäisesti vaikka oman sängyn vierellä, mutta tarvittaessa sen saa sujautettua pinnasängyn sisään. Hoitotaso asettuu sekä kehdon että sängyn päälle ja tietysti toimii myös lipaston kanssa yhteen. Lipasto toimii itsessään pitkään tavaroiden säilyttäjänä, mutta tuo kehto kehikkokin mukautuu pitkälle; myöhemmässä vaiheessa siitä saa modattua työskentelypöydän. Ja mikäpä työtuoli tähän pöydän ääreen paremmin sopisi kuin Stokken Tripp Trapp. ;) (No okei, ehkä Steps!)



Jännityksellä odotetaan, koska ensimmäiset toimitukset alkaa. Todennäköisesti nämä ovat liikkeessä jossain vaiheessa Toukokuuta, jippii!

Kuvat: Stokke.com

1 kommentti: