maanantai 18. tammikuuta 2016

MountainBuggy Nano 2
Mountain Buggylla tulee nyt mukavia uudistuksia, kun mini-kokoinen Nano muuttuu vieläkin minimmäksi! Nanon kasauskoko muuttuu siis vielä hitusen pienemmäksi, jotta rattaat mahtuisivat mahdollisimman hyvin kaikkiin lentokoneisiin käsimatkatavarana. Tähänkin mennessä rattaat ovat sujahtaneet hattuhyllylle melkein kaikkiin koneisiin, mutta nyt siis sitäkin asiaa tarvitsee stressata pykälän verran vähemmän reissuun lähtiessään.
Uudistukset eivät suinkaan jää tuohon kokoon vaan näkyviä muutoksia tulee myös suojiin ja selkänojaan. Kuomu on uudessa mallissa edeltäjäänsä pidempi, mikä edesauttaa matkustusmukavuutta sekä tuulessa, sateessa että auringonpaisteessa. Lisäsuojaa on yhtälailla tullut ratasistuimen takaosaan kun verkko-osuus on korvattu umpinaisella kankaalla. Myös selkänoja kallistuu nykyisin hieman makaavampaan, joten päikkäreiden nukkuminen on vieläkin helpompaa. Jo tuossa ensimmäisessä versiossa oli jalkatuen säätö, joten ihan rennosti tässä rattaassa on saanut levyttää tähänkin mennessä.
Vaikka selkänoja kallistuukin nyt edeltäjäänsä paremmin, ei ratasta sellaisenaan ole tarkoitettu kuin vasta 6kk ylöspäin. Kaikista pienemmille matkustajille on nykyisin tarjolla Nanoon kehitetty kantokassi, missä on oma kuomunsa. Kassin avulla makuutila saadaan täysin vaakasuoraan ja onhan vauvan liikuttelukin helpompaa kun makuutilassa on valmiit kahvat, mistä kantaa.

Tuttu juttu rattaissa on kaukaloyhteensopivuus. Kiinnitysremmien avulla tähän rattaaseen saadaan asettumaan käytännössä kaikki turvakaukalot, mitä markkinoilta löytyy. Tämä on kantokassin lisäksi toinen vaihtoehto kuljettaa myös vastasyntynyttä rattaissa. Ja mitkäpä rattaat olisivatkaan helpommat heittää takakonttiin kaukalon ja lapsen kuljetusta varten kuin Nanot. Kevyt rullailu ja renkaiden jousitus takaavat mukavan työntökokemuksen, vaikka alla olisi vähän kovempaakin maastoa. Tietenkään mitkään varsinaiset lenkkirattaat nämä eivät ole, mutta 20kg painorajakin jo sen kertoo, ettei kyseessä ole todellakaan mitkään hempulat.

Toimituksia odotellaan kovasti ja ennakkovarauksia rattaista otetaan jo vastaan. Vielä ei rattaita fyysisesti ole päästy testailemaan kuin viime syksynä Saksan messuilla, mutta kohta rullaillaan sitten senkin edestä! :) Hinnaksi rattaille tulee 319€ ja pakettiin kuuluu kuljetuskassi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti