tiistai 19. tammikuuta 2016

Goodbaby Pockit



Noniin, arvatkaas mitä me päästiin tänään testailemaan. POCKITEJA! JIHUU! Goodbabyn Pockit rattaat ovat olleet lastentarvikealalla ihmisten huulilla jo viime syksystä saakka ja asiakkaat kyselevät harvase päivä, että "joko näitä saa?". No ei saa vielä, valitettavasti. Toimitukset ovat näillä näkymin maaliskuun puolenvälin paikkeilla, joten kiireisimmät käyttäjät, jotka lähtevät talvea pakoon, eivät vielä taskukokoisia uutukaisia ehdi saamaan mukaansa. Onneksi kuumimmille kevät- ja kesäsesongeille Pockitit saadaan käyttöön kaikille halukkaille. Toki nopeat syövät hitaat, joten ensimmäiset erät menevät rattaat jo ennakkoon varanneille.




Me kuitenkin täällä Tampereen Baby Stylessa päästiin testaamaan rattaita enakkoon ja kasaustekniikat alkavat olla jo kohtalaisen hyvin hallussa. Erityisen näppärä on tuo perus "everyday" kasaus, mutta näpsäkästihän nuo menevät pakettiin tuossa ennätyskoossakin. Rattaat pystyy siis taittamaan nippuun kahdella eri tavalla, jotta käyttömukavuus sekä kasatessa että kuljetettaessa olisi otettu mahdollisimman hyvin huomioon.



No mikä tässä nyt olikaan niin ihmeellistä? Koko, koko ja koko. Guinessin Ennätystenkirjaankin päässeet rattaat menevät siis niin pieneen kasaan, että ne saa nakattua olkalaukkuun siksi aikaa kun eivät ole käytössä. Painorajaa riittää kevyestä rungosta huolimatta 17,5kg:aan saakka ja kevyt kuomukin rattaista löytyy. Selkänoja ei säädy istuma-asennosta makuulle eli rattaat soveltuvat vasta lapsille, jotka osaavat jo istua, mutta nämä ovatkin sanan varsinaisessa merkityksessään matkarattaat. Ideana on siis saada istumapaikka ja renkaat alle sellaisissakin paikoissa, mihin ei normaalisti rattaiden kanssa pääsisikään. Erityisen helpot nämä ovat lentokentillä, junissa yms. ahtaissa paikoissa, missä usein joutuu hengailemaan tuntitolkulla.



Koska olin niin tohkeissani tuosta kasauksesta, unohdin tietenkin ottaa kuvat rattaasta kun se on oikeasti käyttövalmiina. :-D Tässä siis netistä lainattu kuva vaihe vaiheelta, miten rattaat oikein menevät pakettiin. Rataistuin oli näissä jopa yllättävän iso ja työntötuntuma äkkiseltään mukavan joustava. Vaikkei rattaissa varsinaista jousitusta olekaan, tekee nuo nivellykset sen, että rattaat kulkevat kohtalaisen pehmeästi. Hintaa rattaille tulee 260€ ja näillä näkymin myyntiin tulee kolme eri väriä; Monument Black, Sea Port Blue sekä Posh Pink. Tarkennellaan tietoja sitä mukaan kun saadaan lisäinfoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti