sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Terkut Chicagosta

Pian alkaa olla meidän lomaviikko Chicagossa olla ohitse kun huomenillalla suunnataan lentokentälle ja takaisin kotosuomeen. Kauheasti ei lastentarvikeasiat ole täällä hyppineet silmille, vaikka vaunuja ja lastentarvikeliikkeitä on jopa yrittänyt bongailla. Ehkä se on ollut lopulta vain hyvä asia, että saa edes vähän etäisyyttä työjuttuihin, niin jaksaa taas fresheillä silmillä tarkastella 2016 vuoden kuumimpia lastentarvikealan trendejä.

En tiedä eikö tämä Chicago ole lapsiperheiden paikka vai miksi lastenvaunuja näkee katukuvassa niin tavattoman vähän. Muutamia Stokken ja Bugaboon vaunuja lukuunottamatta ainoat rattaat ovat olleet hyvin köykäisiä matkiksia, missä useimmiten nökötti kaukalo kyydissä. Ilmeisesti alueilla, missä pääsääntöisesti liikuttiin (Magnificent Mile, Loop yms.) ei lapsiperheet asu, mitä toisaalta en ihmettele yhtään.


Yksi ainoa lastentarvikeliikekin bongattiin, joskin myymälä oli enimmäkseen tarjolla leluja jo vähän isommille lapsille. Yksi erikoisimmista tuotteista siellä oli Britax turvaistuimen kuljetuskärry. Siis nokkakärryn näköinen hässäkkä, mikä oli tehty isompien turvaistuinten kuljettamiseen kävellen, WHAAT? Vaunumerkeistä sieltä löytyi muun muassa jo edellä mainitut Stokket ja design-kaupan ikkunassa komeilivat Cybex Priamit. Hauskaa oli, että kyseisiä vaunuja ihaili muuan miesporukka (whoaa, what is that!?) juuri kun me paineltiin ikkunan ohitse.

No, saatte nyt katsella Chicagon maisemia ilman yhtäkään vaunua. Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti